29.03.2023 р. група К 20 1/9
Урок виробничої практики на підприємстві
№ 17 Приготування напівфабрикатів з птиці
Щоб переглянути, натисніть Далее..., а потім на це зображення↓↓↓
Перегляньте відео "Заправка птиці"
"Приготування напівфабрикатів з філе птиці"
"Котлетна маса з птиці та напівфабрикати з неї" за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=SWYU4WKuID8&ab_channel=%D0%94%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%B8%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B8
Комментарии
Отправить комментарий