06.03.2023 р. група К 20 1/9

Урок виробничого навчання № 90 Підготовка торгового залу для повсякденного обслуговування та святкових заходів. Столовий посуд і столові прибори. Строки реалізації готової продукції. Бракераж готової продукції

Щоб переглянути, натисніть Далее..., а потім на це зображення↓↓↓


Відео до уроку 
Попереднє сервірування столу до сніданку 

https://www.youtube.com/watch?v=2E-8Rs1oGUo&ab_channel=%D0%A3%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F

Попереднє сервірування столу до обіду

https://www.youtube.com/watch?v=PmOpx5kgOwA&ab_channel=%D0%A3%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F

Попереднє сервірування столу до вечері

https://www.youtube.com/watch?v=vVE0m2nutL4&ab_channel=%D0%A3%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F

Складання серветок

https://www.youtube.com/watch?v=24oshr5IjWI&ab_channel=%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D1%81%D0%98%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%A2%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога