27.04.2023 р. група К 20 1/9

Урок виробничої практики на підприємстві 

№ 38 Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів, риби, м'яса.  

Щоб переглянути, натисніть Далее..., а потім на це зображення↓↓↓


Відео до уроку:
Перегляньте відео приготування Рагу овочевого за посиланням:  
https://www.youtube.com/watch?v=3p-pZVwR9yQ&list=UULFe2KG_zBIA6pidel-xHcGdg&index=69&ab_channel=%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F
 
"Картопля тушкована з грибами"

"Голубці з картоплею"

"Риба тушкована в томаті з овочами"

"Печеня по домашньому"











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога